21 March 2009

Kelas Teater

aku redho je ngan interview stay kolej aku. aku tau, aku hampeh giler. huhuhu (menyesali diri sendiri) kelas teater membuatkan aku gelak+gelak+gelak aje. lawak giler ar. hahaha.



boleh tak TOK KADI nak menggatal ngan ENCIK MURTAD sekejap?



ni mak hethong. ngan aku. haha. itu reflection cermin ye,




ni pon reflection cermin jugak~~



nak naek moto ni tapi tak sampai lor... kaki pendiks~~ terpeliot kaki aku kat situ. huhu.




kak yana membuat gaya power rangers terbang. una paling kanan membuat muka tak heran.





ini gambar mangsa sebelum kejadian. beberapa saat selepas itu mereka berdua jatuh gedebuk atas simen. [haha] sekarang di hospital serdang. wad pediatrik.





charlie's angles. aku takde eh.





wahaa.... kuasa super saiya GOKU...






ps: good luck in INSAK test.

01 March 2009

Charity Run


Sebenarnya banyak aku nak tulis. Nak share. Hari-hari ade benda baru nak cakap. Tak kisah la takde follower pun. Tapi hari-hari jugak lah internet connection dekat kolej aku ni failed. Asal nak bukak blog je, failed. Asal nak bukak blog je, failed. Friendster boleh pulak. Bosan dah aku main Friendster. Budak-budak je main benda-benda camtuh. Orang dewasa macam aku tak main Friendster. hihihi

penatnye baru balik dari Charity Run dekat Fakulti Kejuruteraan.
berlari sambil menderma


ade tiga kategori semuanya.
M- lelaki (7km)
C- perempuan (5km)
F- fun run (3km) - kategori ni lantak korang le. nak jalan2 ke, nak sprint ke, nak lari sambil joget zapin pun boleh


Aku masuk kategori C, 5km.
Routenya adalah dari fakulti kejuteraan, masuk academic area then pusing balik.
Dalam 200 orang yang join. kot.
Aku tak menang. Tak dapat hadiah pape pun. Tapi still ade nombor.
NOMBOR 20. kot. (dari belakang) hahaha. gelak. gelak. gelakkan dia lagi. gelak ramai-ramai.



Dah tau da knape aku takleh sprint laju-laju. Sebab kan, kaki aku besar.
Macam kaki T-Rex. Tau tak T-Rex tu ape? Taktau??!! Ish..ish..ish.. T-Rex itu adalah sejenis dinasor yang gaban besornya. Pastu suka gigit-gigit. Karnivor. Banyak gigi taring. Kalo anda semua hidup di zaman Flinstone, yakni zaman di mana dinasor-dinasor ini bermaharaja lela, nescaya anda semua takleh kuar rumah. Takleh pegi shopping dekat Mines. Memerap je 24 jam dekat rumah. Bosan, kan?! Sebab kalau anda keluar rumah comfem anda digigit hidup-hidup oleh T-Rex tersebut. Hahaha. Discovery Channel, kawanku. Discovery Channel. Untuk maklumat lebih lanjut sila rujuk Discovery Channel.
***baiklah, kembali ke topik asal. ini macam dah lari tajuk.

tapi kan, masa lari tu aku rasa cam dekat je. rasa macam tak sampa 5km pun (berlagak. berlagak.) hohoho
alih-alih masa dah sampai garisan penamat tu, semua kawan-kawan aku da sampai. AH! lantaklah tak dapat hadiah pun. janji dapat goodie bag. (ade kopok+ banyak bende2 misteri hahaha) best. best. merit 5 lagi. pastu dapat sijil.



yang paling SYOK aku rasa cam dah slim giler. ye la kan, da lari 5km kalo tak turun sekilo dua lemak aku ni, tak tau le.
tapi cam same je??!




jom~ tengok gambar...


ni la nombor yang aku pakai









pemandangan indah dalam perjalanan (indah ke?)... masa ni aku dah kena tinggal da ngan sume orang. tapi dekat belakang aku ade lagi satu group. dah takde orang, bosan kan, ape lagi?! aku amik gambo je la... hehe






ps: sandwich kat belakang tu sedap. da try da.




lepas lari... penat. penat. konon je peace. cover tu. sebenarnya penat. huhuhu.




muka sudah jijik dengan peluh.



p/s: banyak benda best pada hari Sabtu (28hb Februari)

1. pegi kilang coklat Beryl's. tapi kan, sebanyak-banyak coklat yang dijual dekat situ, diorang kasi diskaun 5% je. Ceh!
2. pegi mines ~~ beli hanset baru. SE 770i. hoye! hoye! handset lama dah kong terus. huhu. sedeh. sedeh.
3. dapat T-shirt untuk charity run. cantek. cantek. kaler putih.


DISABLE