13 October 2009

Makan Free Sahara KTDI

SAHARA KTDI
*which means SAMBUTAN HARI RAYA, bukan sahara padang pasir tu oke!*
.
*background raya*

adakah nadia terteleng-teleng kerana pening dengan bau makanan yg terlalu banyak?
WAU. ade bunge api oww..
cucukan-cucukan sate berjaya dihabiskan dengan jayanye
(ape motif tunjukkan duwet kertas singgit itu takde sape yang tahu)
beras kaler
*di tengah kesibukan orang ramai*
gambar ngan wak jas pon ade.


wanita misteri tudung itam baju putih dekat belakang macam sangat terkejut melihat prof azali lantas terus tutup mulut pakai mangkok polisterin
.
wif eqa

mod muram: sume makanan dah abes!
.
ps: magic. wallaweyh!
thanks to everyone, congrats to MTM KTDI yang menganjurkan SAHARA tahun ni baek punye!

06 October 2009

Good Luck Bro

oke. aku tanak bercakap panjang sebab kejap lagi ade kelas kul 2 kena rush.
memang sangat lama tak update sebab too busy (busy la sangat) memikirkan banyak mende, busy tido, busy esemen, bla bla.. makan karipap..bla bla...busy usha si Upax ngan si Yana bla..bla..buat list ciri2 lelaki idaman yang ada pada Upax...bla..bla..
*serius! serius!*

dear Syafiq my bro,

i wish u good luck for PMR.
buat yang terbaik. jangan hampakan mie dan pa. pastikan dapat 8A and above. 7A pun jadilah kalo da susah2 sangat. i know u can do it! aku akan doakan ko dapat masuk maktab tentera pasni dan jadi pilot TUDM yg sangat bergaye. chaiyok2. (kalo tak dapat A for Math aku pelangkung pale ko ngan baldi)

aku tau ko takkan bace blog aku ni sebab ko tengah study utk kejayaan mase depan ko skg
(HAHAHA...banyak la ko punye study)

okeh. got to go. my pray will always be wif you.

bace doa banyak2, saat2 akhir ni masih leh wat semayang hajat tau. n jangan lupe kol mie & pa mintak restu. kalo ade syiling lebih tu kol la aku skali tau.
jgn lupe asah pensil kasi tajam & ingat jangan beli pensil murah HB yang cepat patah k. oh, pemadam pun jangan tinggal. ngan geometri set jangan lupe bawak. *tibe-tibe menjadi kakak yang sangat caring*

adios!
kelas. kelas.

DISABLE