15 July 2010

Lelaki Hensem yang Nak Bergambar dengan Aku


apesal ramai lelaki maskulin yang hensem, macho, dan popular hendak bergambar dengan aku? kalau aku ni artis ke, penyanyi ke, Rosnah Mat Aris ke, takpe la hendak ajak bergambar bersama-sama. tapi aku cuma budak kecil yang biasa-biasa sahaja. pelik la diorang ni. TAKPAHAM AKU.


ingat aku merepek? kau tengok bukti neh:



lelaki maskulin pertama: Encik Fauzi 
lokasi: The Mines


Walaupun Encik Fauzi sibuk melayan anak comelnya namun beliau sempat lagi menyapa aku untuk bergambar bersama. sebenarnya aku macam terkejut la kan. sebab tu buat syle PEACE je. boring gila, sikit-sikit peace. sikit-sikit peace macam tadok kijo lain. tapi takpelah yang penting Encik Fauzi gembira!

yang sebelah tangan aku macam kudung tu , aku nak buat puppet show hiburkan hati anak Encik Fauzi tapi macam tak jadi, tak apelah... :”(



tengok, bukan aku seorang malah Zue member aku pun diajaknye bergambar oleh Encik Fauzi. aneh kan Encik Fauzi?




bukan satu , ada lagi bukti :






lelaki maskulin kedua: Encik Fizz 
lokasi: Dewan Besar, UPM.


yang ini, Encik Fizz. aku tak sure ah samada itu nama sebenar beliau. aku dengan yana cuma hendak pergi toilet, tapi tiba-tiba terserempak dengan dia dekat tengah jalan, terus dia cakap, “nak amik gambar sekeping boleh tak?” dalam hati kitorang macam EH PEHAL MAMAT NEH NAK AMIK GAMBAR PLAK? tapi kitorang buat-buat cool je. sebab Encik Fizz ni nampak macam baik je kan. taknak la buat orang yang baik merasa sedih. hee.

aku rasa slack sikit dengan ekspresi wajah aku. time ni jugakla kau nak buat wajah macam sedang hidu gam. =_=’ Yana dah ok dah, aku je yang spoil. SORRY la Encik Fizz. mesti U frust sebab I dah rosakkan gambar ni kan :(



ps: jangan saman aku sebab aku tadak spek itam nak bawak naik mahkamah



21 comments:

=) said...

hahaha...nice
untung u diorang ajak u bergambar.

Posmen said...

Mak aiii... femes la dia yeee... ;p

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah!!
nmpknya ko lg femes dr dia neyh..

-telordibasuh- said...

hehe..wa itikejam femes la

Umie Nadhirah said...

ececeh ^__^

WZulhilmi said...

Sila lempang diri anda sekarang!! ceh perah santan betul.. hahaha

Btw aku bila aku tgk 2-3 kali baru aku perasan diorg tu artis.. mula2 ak ingat manusia biasa mana lah tu.. hahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

walaweh....kenmain!

zither said...

uuu jelesnya jelesnyaaa

n@jwamz said...

uiyooooo....
korg cute kot..dat's why encek fauzi nk b'gambar!! just nice")

amalina sahaja said...

woaaa *bangga*
akak sgt comel

The Crow Empire said...

To : Syira itik comel

woaaa *bangga*
adek sgt comel

From : The Croooow

Anis izyan Abd Rahman said...

wahaaa~
fizzz ferooozzzz
like3x

aren said...

woh..artis!!

fikri said...

aku rase cherita neh dah disongsangkan dari segi bahasa tp maksud tetap yg sama hahahaa

Encik Tikus said...

tak boleh blah ;D

Syira ITIK KEJ♥M said...

hai kawan-kawan! sorry la amik masa yang sangat sangat lama untuk reply comment! huhu rase bersalah ni tau!
:( :(

anyway, bak kata fikri cerita ni mempunyai maksud yang sama tapi disongsangkan sedikit jalan ceritanya ngeh ngeh ngeh.

=D heee

kodok hijau the ghost writer said...

yer ke awak ajak.. ok kodok print dah pic awak dengan fizz dan fairuz .. nak tanya kau ke minat tangkap gambar ngan budak ni.. kawan kawan kodok tu tau..jgn tipu. baik mengaku sapa yang minta tangkap gambar dia ke awak..???

nota tapak kaki: kenapa oghang pompuan minat aku kirim salam ngan yusry kru ah tensen.. kenapa tak ada org kirim salam pada kodok

Syira ITIK KEJ♥M said...

@kodok: yelah yelah, aku yang terhegeh hegeh pergi kejar encik fauzi turun naik eskalator lepastu ikut dia masuk dalam kedai mainan dekat tingkat bawah sampaiii ke luar Mines macam stalker.

akhirnya mintak hendak bergambar bersama macam muka tebal huhuhu naseb baik dia cakap okey. naseb baik dia tak lempang dekat tempat kejadian.

tanaklah yusry kru. hendak kirim salam dekat kodok.

assalamualaikum. :)

mira the monster said...

hahah..lawak lawak

CIK FAYYAD said...

ok.

saya percaya sepenuhnya sgn apa yg ditulis.

arghhhh. HAHAHHA.

cimut munniey :) said...

100% cerita awak sy percaye ! HAHA

DISABLE