13 April 2012

I ♥ UPM


hujung-hujung ni lahhh semua orang daripada semua aspek nak buat farewell party, dinner semua. 


- dinner kolej kediaman
Malam Aspirasi Keunggulan Tradisi

good protection, shelter & memories this whole 4 years













Dinner Kelab Mahasiswa Bimbingan Kaunseling

Fakulti Pengajian Pendidikan tempat aku menuntut ilmu. harap2 dapat aplikasikan apa yang lecturers ajar selama 4 tahun dekat sini. 














Dinner Floor 
dekat Chop & Stick Sri Kembangan

thanks for the good food, present and sweet memories. tak puas lagi duduk floor, sebabtu praktikal pun taknak keluar2 lagi daripada floor ;p























Dinner Sekretariat Keusahawanan

selama 4 tahun setia dengan Sekretariat Keusahawanan. dasar mata duitan betul, btw thanks for the good food and all the tepungs, adik-adik!









♥ sayang UPM, tahu!

tapi jangan sedih dulu, sebab aku akan tinggal dekat kolej sepanjang 3 bulan praktikal dekat sini. nanti dah habis praktikal, betul-betul nak balik rumah baru boleh sedih k, sekarang boleh tahan airmata dulu. hehehe






DISABLE