30 October 2010

U Saiko Me, I Saiko U Back Laaa!



somebody with the picture of ball, was trying to play psycho with me last night. 





(dahla gambar profile pic macam boring, ade hati nak saiko orang?)




cehh farah konon.




wujud ke taman hajari? aku pun kompius.




tiba-tiba tanya aku pernah tengok CD blue ke tidak, bangang betul.



aku terlupe nak bagitau bahawa aku menipu kau sekali lagi. aku mana ade mak tiri. haha.

Terima Kasih kerana signed out dulu. 

haha.

13 October 2010

Meja Menulis Saya


lepas kemas meja menulis lawa-lawa, macam wajib rasa gembira dengan pencapaian diri sendiri yang sangat rajin. lepastu pergi tangkap gambar seolah-olah tidak pernah mengemas meja tulis selama berbulan-bulan lamanye...


sape hendak tengok gambar meja menulis aku yang baru berkemas??? 


eh eh ter-upload gambar sedang bermesra dengan haiwan jinak pulak... sori sori


tengok, walaupun sedang meragut rumput namun sempat lagi menjeling-jeling ke arah kamera... ingat aku taktau. nak masuk gambar cakap je ah. takyah hipokrit buat-buat tengah makan rumput pulak...


oke oke meja menulis. tau dah. tau dah. 


mane yang kemas nyeh? bersepah harem je neh?


dua-dua jam dengan frame hadiah daripada adik junior. best kan jadi senior? best kan? heh.


my board.


my laptop (which i cannot live without)
berdaki daki dah dia punye surface -__-'




ps: ahhh so many things to tell but everytime i open the blog editor i goes blank. 

DISABLE