09 March 2010

Sagat Kepala ?


ape nih? gaya kau nih sebijik macam style aku bila tengok Roda Impian depan TV.



sorry to say la. aku dah bosan tengok gambar ni. gambar rempit kategori couple paling glemer kot. sejak aku kecik lagi. asal ade kem motivasi UPSR, PMR, SPM walhal dekat U sekalipun mesti nak tunjuk gambar diorang tengah wat aksi sarkis yang kalo pergi audition London Royal Circus pasti akan di accept bekerja tanpa banyak soal. aku pun tak sure diorang idop lagi ke dah arwah. sebab kalo tak salah aku dah lama sangat diorang wat keje stunt lagak ngeri camnih. memang sah-sah muda-muda dah tempah batu nesan.





korang jangan main camnih. nanti biol palotak. sebab ubun-ubun haus.




sial giler gambar nih. ape kes tibe-tibe nak edit letak warga emas yang innocent dekat situ? ingat lawok sangat ke hah. "yang muda disayangi, yang tua dihormati" takkan tu pun taktau weh?



oh. yang ini rempit versi smart. photographer pakai kamera DSLR kot.





oh yang ni tak best. gambar tak elok, kabur cam hampeh. mesti pakai kamera hampeh gak nih. :P



nih pulak pelakon extra lam RODA-RODA KUALA KUMPUR. adik aku suke giler lagu tema dia, siap record dekat tv pastu buat jadi ringtone lagik. kahkah.




dalam ramai-ramai aku paling respek yang nih sebab mengamalkan penunggangan berhemah. tengok, mereka merempit setempat saje. enjin tidak perlu hidupkan pun ! malah walaupun kaki tidak cecah tanah tapi masih boleh bersukaria di atas pelana dengan gembira. ceh.







hot lah diorang.

1 comment:

Zephyr said...

pergh ada gak orang buat koleksi gambo mat rempit nih :)

DISABLE