13 April 2012

I ♥ UPM


hujung-hujung ni lahhh semua orang daripada semua aspek nak buat farewell party, dinner semua. 


- dinner kolej kediaman
Malam Aspirasi Keunggulan Tradisi

good protection, shelter & memories this whole 4 years













Dinner Kelab Mahasiswa Bimbingan Kaunseling

Fakulti Pengajian Pendidikan tempat aku menuntut ilmu. harap2 dapat aplikasikan apa yang lecturers ajar selama 4 tahun dekat sini. 














Dinner Floor 
dekat Chop & Stick Sri Kembangan

thanks for the good food, present and sweet memories. tak puas lagi duduk floor, sebabtu praktikal pun taknak keluar2 lagi daripada floor ;p























Dinner Sekretariat Keusahawanan

selama 4 tahun setia dengan Sekretariat Keusahawanan. dasar mata duitan betul, btw thanks for the good food and all the tepungs, adik-adik!









♥ sayang UPM, tahu!

tapi jangan sedih dulu, sebab aku akan tinggal dekat kolej sepanjang 3 bulan praktikal dekat sini. nanti dah habis praktikal, betul-betul nak balik rumah baru boleh sedih k, sekarang boleh tahan airmata dulu. hehehe






5 comments:

ishiko said...

wahhh.. dah nak habis

nyna said...

keciknyaaa awak syira! hehe

Blog Fatin Fadhillah said...

Awat venue dinner kelas mahsiswa bimbingan dan kaunseling tu mcm familiar jep? hik hik. sayang UPM jugak! XD

WZ said...

retissss!!!! *tgk pesyen*

Syira Mansor said...

ishiko: haah nak habis dah. sedih le pulak...


nyna: tersangatla pendeknye, hehe sy yg pendek skali...


fatin: senyap2 tau, hehehe


wz: kah2 bleh celen retis dkt abp tak?

DISABLE