31 July 2012

Entitled : Psycho Baby (Edisi Seram)



Dalam family, aku ialah anak sulung. My baby life is quite lonely and boring. Takde kawan sepermainan. Aku memang tak berkawan dan tak bersosial dengan bayi-bayi lain sebab, jiran disekeliling rumah aku takde bayi. Sebab takde, jadi kita kena import bayi lain bawak mari ke rumah. Haaa. So, sekali sekala sepupu aku akan datang untuk jadi kawan bermain aku. 





Yes. Yang body taf tu, ialah aku. Jangan memain, gagah weyyy. Kah3. Dah macam orang sakit duduk telentang gitu. Sepupu aku macam tengah melawat orang sakit. Sakit gout. 










Adik bawah aku pulak, lahir masa aku umur 4 tahun. Jadi cuba bayangkan loneliness aku. 4 tahun menjadi lonely baby, takde rakan sebaya. Tiba-tiba terpikir. Apa yang aku buat sorang-sorang masa bayi dulu eh? Cuba kau tolong pikirkan untuk aku skali. Hmmm... 










Until today, I found this photo:


Lepas tengok gambar ni aku dah syak. Aku syak aku ada imaginary friend. Dahtu. sapedia ajar pegi gelak sorang-sorang mengadap dinding ? Perangai apebende entah macamtu. 

= , = '



No comments:

DISABLE