06 October 2017

M Hotels Kuching (Review)


Assalamualaikum...

Baru-baru ni aku ikut satu program di bawah JPN Sarawak dan Pej. Ketua Menteri Sarawak bersama-sama dengan 5 orang student. Aku jadi guru pengiring. Sepanjang program kitorang stay selama 3 malam dekat M Hotels, Kuching.


Sebelum ni aku memang tak tahu kewujudan M Hotels ni. Letaknya dekat kawasan Padungan kira-kira 5 minit daripada pusat bandar.




Bilik dia nice. Ni bilik kitorang (cikgu). 
Twin room tapi tak tahu standard ke deluxe ke ape.




TV, work station....




Bilik bersih dan kemas. WIFI pun ok. 




Bilik air.




Bersih.




Ada view - boleh mengintai orang dekat bawah. Jom tengok view sikit. 




Tadahhh!




Ni view daripada beranda dekat atas kalau tak silap




Senja....




Pool dekat rooftop. Kecik je. 




Suruh budak budak bergambar tepi pool hehe. 




Okey byeeee! 





1 comment:

Miss tins said...

rindu plak kat kuching bila baca entry ni...

DISABLE