01 June 2011

Student Bloggers to do Review on Genting Theme Park Rides


dua tiga hari lepas bijik mata aku ternampak iklan Resort World Genting dekat Facebook; diorang cari beberapa orang bloggers untuk pergi main games dekat Genting (for FREE!) lepastu buat review dekat blog.





so aku pun hantarlah maklumat-maklumat yang dia nak tu... dengan ayat mengarang sedikit sebanyak. kira macam hantar resume la konon-kononnya. berdebar dol masa mengarang tu...









tiba-tiba pagi tadi aku telah menerima satu reply-email daripada Genting







terharu gile weh. terharu sebab macam satu penghargaan untuk buat review ;")












tapi malangnye...




aku terpaksa tolak tawaran ni atas beberapa sebab. tsk tsk. semoga; dengan penarikan diri aku ini... orang lain yang lebih layak dan lebih bertuah akan dipilih. harap-harap lepasni aku bertuah lagi...




ps: ceh title poyo nak mampos. har har har



4 comments:

diana said...

tak pe la bukan rezeki kot..
kenapa tolak??

Adi An Fadzil said...

gile sedih bunyi nye.
tumpang sedih la. sob3x

WZulhilmi said...

wow! for free! Eh apsal x bg tau ak! Humpph! LOL.

lain kali ada lah rezeki ko tu. sabo je.

cik azeya said...

wah. bestnyee. sayang tolakkk. :)

DISABLE