26 May 2011

Review Kungfu Panda & Karak


takde ke sape-sape yang rajin pegi buat review Kungfu Panda @ Karak ha? aku tengah kompius movie mana lagi berbaloi nak tengok...




Kung Fu Panda;

kalau movie katun omputih aku memang dah syak dah. komfem best & lawak punye. jadi samada kau nak melambung dekat tempat duduk sebab gelak gile-gile;





atau 






Karak;

popkong kau yang melambung atas kepala orang sebelah sebab kau terkejut bila hantu keluar.




yang mana lagi best wei?




ps: menyesal aku pergi tengok Nur Kasih. bergenang air mata tu bergenang la jugak, tapi aku tak minat la cite slow feeling-feeling melampau camtu. romatik serius-serius takde lawak ni aku tak berapa sangat. tapi sekarang banyak betui cite best. belum masuk Incidious, Pirates, ai payah nak buat keputusan.  kalau GSC tu bapak aku punye kan best.......... best la sangat. 


best palotak kau. -_-'






7 comments:

::fadxieza:: said...

movie bulan ni mmg stok baik dr ladang..
susah btol nk wat pilihan..
ish3..

nsdahlia said...

tgk due2~ slm singgah :)

Anonymous said...

Karak xbest xyah tgk la.membazir jea! pi layan pirates agi ok

shark said...

tgk dua2 ler...
1st tgk karak..
pastu nk ilangkn rasa takut g tgk panda plak
haha

athirah said...

huks...nk tgok nur kasih..tp dah balek kg...kui3x

Izyanti said...

insidous terbaek ! kalo dh habes tayangan, download lah sile. tak menyesal. pasti mendebarkan. haha.

zira said...

karak best okayy.. sangat scary. meremang bulu roma seluruh bdn

DISABLE