01 May 2011

Review Never Say Never Justin Bieber 3D



sorry entri Justin Bieber lagik -___-"
tak suke sila klik X sekarang.




aku sempat (menyempat aje!) pergi menonton movie Never Say Never Justin Bieber 3D. memang nak mampos, dasar menempah maut betul keluar tengok wayang sehari sebelum exam -_-" and YES, i go out aloneeee! sebab hasil kajian aku terhadap member-member aku (i know you guys Nadia Syida Zue you are reading this) samada tak kenal atau tak minat langsung Justin Bieber. so aku pergilah senyap-senyap. HAHAHA kemain beriye eh? biaselah #bieverfever. 


berasap poket aku beli tiket. first time aku tengok 3D. and my first 3D experience is with Justin BIeberrrr *screams* since it's weekdays memang tak ade orang pun dalam panggung. yang ada cuma budak-budak matsaleh kecik-kecik 5-6 tahun (rombongan ke ape?) and this lovely old chinese couple. mana ada budak-budak datang tengok, hari sekolah kot... aku je orang tua ganyut yang minat justin bieber. kan aku dah kate aku beriye. HAHA.




4 BINTANG SETENGAH


serius movie ni BEST GILAAA. maybe korang cakap aku bias sebab aku minat Justin Bieber tapi memang best, lantak korang la percaya ke tidak. Never Say Never ni biography movie, dia cerita macam mana life si kecik ni daripada kecik sampailah dia glemer sekarang. makbapak dia bercerai masa dia baby lagi, lepastu dia tinggal dengan mak dia. daripada kecik dia minat menyanyi. at the same time dia ada bakat main dram, gitar, piano. sebelum dia diambik jadi artis, dia menyanyi tepi jalan je kauuu, dengan gitar dia, yang bila orang tengok, orang baling-baling duit dalam topi tu. sampailah PA dia sekarang jumpa dia dan kenalkan dekat Usher. lepastu lajuu le mencanak naik jadi glemer. 


sangat inspiring movie ni. semua video masa dia kecik-kecik dulu dirakam oleh family dia sendiri. tak boring pun, sebab sekejap-sekejap mesti diselitkan dengan konsert dia dekat Madison Square Garden aku paling suka scene slow motion dia flip rambut dia tuh. EPIC! lepastu masa atas tour bus dia study Chemisty, Biology semua. buku Campbell kot? scene peminat fanatik dia pun aku suka jugak. sampai termenangis, berjejeh-jejeh air mata sebab gembira tengok Justin Bieber, minat melampau-lampau. tapi satu shot yang paling lawak masa fans dia buat simbol love ramai-ramai:



macam rupa tengah buat penyembahan pemujaan pun ade. fanatik gila -___-"


kesimpulannya, aku nak tengok sekali lagi. sape yang banyak duit tu tolongla belanja aku. takdapat 3D, 1D pun bolehlaaaa pleaseeeeee? tapi dekat TGV dahtakde dah kot movie neh? dah ganti cite lain


5 comments:

WZulhilmi said...

how much ko spend utk 3D ni?? terkeluar ke justin bibir dekat skrin tu. *curios*

Diyana said...

ramai org minat JB lepas tgk cerita ni

Syira ITIK KEJ♥M said...

#wzulhilmi: below RM20. terkeluar la jugak, bila dia perform tu, nampak macam dia timbul betul-betul depan aku.

budak matsaleh kat depan aku lawak gila, bila keluar bintang 3D terbang2 kat atas kepala budak2 tu macam tergapai-gapai nak pegang. hahaha.


#diyana: tahu takpe!

SZAA said...

hahahaha..tengok justin upenye~~~~~~~

SZAA said...

uwahahahaha..tengok justin senyap2 upenye! hehehe

DISABLE