04 May 2011

Diana Mini



the money I earn from blogging has finished! FINALLY. aku order Diana Mini. straight daripada manufacturer, harga dia berganda murah daripada beli dekat blogshop. aku takboleh buat ape-ape! kamera lomo sangat meng-ketagihkan diri aku. plan backpacking (kononnya) kena hold dulu. kena kumpul duit nuffnang pat lima nam ratus dulu, baru boleh pikir balik. entah berapa tahun nak kena tunggu tuh... lima tahun? sepuluh tahun? -_-" balance sikit-sikit tu buat fotostat soal selidik aku punye final year project. habis dahh duit nuffnang aku. HUHU.


officially I'm broke! 







but it's worth it anyways. you do something you like (blogging) earn some money from it, and get something else you admire(analog camera) in return. sekarang aku tengah pikir nak makan ape untuk hari-hari yang mendatang. makan pasir? makan ubi kayu? masalahnye aku nak korek ubi kayu celah mana dekat UPM ni hoiii? sape-sape yang nak ambik aku bekerja jadi amah ke, siram pokok bunga dekat rumah, sape-sape yang ada kedai makan nak cari orang basuh pinggan tu bolehla calling-calling aku eh, pakai phone rumah, boleh? 05-8086577. ok bye.


4 comments:

WZulhilmi said...

wou!! lady diana!! ak pun nak try jugak benda ni. tapi duit tak de hahaha. klu dh minat tu teruskan je lah. =)

P/s: hey! aku ada mention ko dekat twitter. go check it out! =P

starzieti said...

wah, berbaloi la tuh. abeskan duit unt mnde yg da lame kite nak. takde la terase mmbazir sgt kan. :)

Adam said...

hahaha. aku tunggu hasil gambar ko tu.

shark said...

lor...sanggup puasa bli diana ker..
mmg ketagih lomo dh kamu nie..
bahaya

DISABLE