17 June 2011

McDonalds' Crew Picnic


hari Rabu lepas, aku telah join piknik crew McDonalds. Piknik diadakan dekat Pantai Tanjung Biru, Port Dickson. terharu gila weh diorang ajak aku skali, sebab aku baru keje sebulan. lepas taklimat tu diorang buat cabutan bertuah. nama aku first kena panggil dapat hadiah. haha. lepastu ada celebration untuk birthday boy & girl bulan Jun. sebab aku lahir bulan Jun aku pun kena panggil menyemak ke depan untuk potong kek...


nah, layankan gambar. sorry tak ikut urutan:



sambutan birthday




ni semua pekerja-pekerja yang baru keje sebulan. 





gambar takde motif. 





ni games. bawak belon sambil pakai topeng beruk. 





masa ni air surut. woh, panas gilaaaaaa. 





ade rupa bangla pembancuh simen tak aku punye stail?





tema baju McDonalds branch tempat aku keje warna merah, tapi aku takde baju cam diorang sebab baru keje. so pakai jelaaa mana-mana baju merah yang ade dalam stok. tsk, tsk, 





ni Alin, dia amik Korean Studies dekat UM. tiap-tiap tahun pegi Korea. bulan Julai ni nak pegi lagi. haaa jeles tak? jeles tak? 





gambar keluarga I




gambar keluarga II




ni antara manager aku, muda trang tang tang lagik. macam artis pun ade. hehehe





air yang jernih





takde orang pun dekat pantai ni. 





ni atifah, lagi muda daripada aku. lepasni dia nak fly ke mesir buat dentist. 





menatang apa aku taktau. batu karang kot? air tengah surut sebab tu boleh nampak. buruk benau rupanya. 





air surut. 





sini ada beruk...



kalau ikutkan aku malas nak upload gambar ni semua dalam blog, tapi sebab nak tunjuk kehidupan aku bekerja dekat mak yang berada di kampung so aku layan jelaaaa, ok bye. Terima Kasih McDonalds!





2 comments:

Zizie Zizot. said...

Hahaha part yang beruk bawak belon tu yang tak bleh blah.

Wanie said...

gambar ptong kek xde ke?hehe

mcm best je keje kat McD..hee
tgh xde job ni..huhu

DISABLE