12 November 2011

Laptop yang Kembali Pulih Selepas Kecelakaan



hai semua orang!


akhirnya aku dapat balik laptop aku lepas 5 hari tak dapat bersame. gersang gila takde laptop ni weh. takboleh bukak Facebook takpe lagi, sebab Facebook bukan aku punya keperluan pon. tapi aku takboleh kalau tak check e-mail sehari. wajib bukak Yahoo Mail! 




combination of black and silver



keyboard aku yang rosak dah bertukar baru. kaler hitam. and aku dah format balik laptop aku lepas formatting sebelum ni yang macam...... takpelah. lupakan kisah silam. sebab nak mulakan hidup baru punya pasal, aku gi koyak sticker laptop aku yang biru pastu biarkan dia bogel. aku lagi suka cover laptop kuning yang asal. kaler kuning bawak tuah, tahu?





saje desktop background pilih yang kaler ceria-ceria



so far ok. Microsoft ok function, Bluetooth pun function, SPSS function, alhamdulillah setakat ni ok, kalau tak ok aku pegi balik dekat kedai tu. and dia charge rm49 untuk formatting termasuk coverage utk software dalam laptop selama setahun. semua termasuk dalam tu. lepasni kalau de rosak ape-ape senang takpayah bayar dah. yang klakanye, siap kasi kad agi ala-ala kad kredit. elokla sangat kan. boleh tolong tebalkan purse aku yang tak berapa nak tebal dah ne. =,=



semagat nak siapkan final year projek, datanglaaa! 
kusss kusss (tiup semangat)





1 comment:

WZ said...

patut lah ak nmpk ko post link tumblr tadi.

DISABLE