12 December 2011

Hikayat Manusia Bizi. Konon Bizi.






jangan pandang sebelah mata!~





kini kanak-kanak pun boleh nak bizi-bizi bagai. ingat kau sorang yang bizi? ingat dengan asaimen, fyp project paper, fyp presentation, sesi kaunseling individu, kaunseling kelompok, report kaunseling lagi, kelas tiap2 pagi, ingat dengan semua tu kau dah cukup bz?





tidak sebenarnya. tak bizi langsung. 





malah, masih ramai lagi insan-insan di luar sana yang lagi bizi daripada kau. nak call pun tak menyempat. bizi manjanggg. jeles dow dengan orang bizi neh. umur baru duabelas, tapi bizinye terlampau-lampau ngalahkan engkau student degree final year. fuhhh. 











mentang-mentang cuti sekolah. 
kau bizi main dress up dekat didigames kan? ingat aku taktau.





No comments:

DISABLE