02 May 2010

I'm Going to Kedah Yay!

kejap lagi pukul 12 aku akan bertolak pergi Kedah untuk satu program anak angkat yang mana peserta akan buat macam-macam aktiviti khidmat masyarakat macam hias tadika, buat cat mural, organizakan program motivasi untuk budak-budak sekolah rendah, gotong-royong and all those kind of thing i know you understand what i mean rite. memang best habis la, sebab program ni memang free, pergi sana takpayah bayar ape-ape semua universiti dan kolej yang support kitorang pergi buat kebajikan je. best kan? dengar citer KPT bagi sponsor banyak jugak la untuk program ni....



hari ni jugak ialah last day untuk pelajar berada dekat UPM, esok dah start cuti semester. skali blok aku kena kosongkan. sementara nak tunggu bertolak malam ni, peserta2 program kena stay dekat blok yang satu lagi. memang penat ah aku punggah barang. pening giler nak pikir n asingkan barang yang nak bawak pegi kedah, barang nak bawak balik rumah, barang nak tinggal dekat kolej... dahla tadi takde letrik. kau bayangla. free-free dapat merasa duduk dalam spa...


ini gambar bilik sementara ak: 

takde cadar. cadar semua dah simpan siap-siap dalam kotak.


 sempat lagi bukak laptop.



ini beg nak bawak malam ni


ni beg untuk bawak balik rumah


ps: semua nak pakai beg plastik aje. ringan, mudah dan murah....


bilik nombor satu siottt.....


aku takde rumate pun, sorang sorang je dalam bilik. AH ! korang takyah nak cakap ade toyol ke, hantu raya ke, jibon ke, Penunggu Gunung Raya ke, takdenye nak seram-seram selimut satu badan, japgi aku nak naik bus dah. 



bye ! :)
assalamualaikum.



1 comment:

Armyrule said...

hostel mana tu...Kenanga cam kolej UiTM jer...huhuhuh

DISABLE