09 September 2010

Ucapan Raya Mohor Besar Raja-Raja


*cehhh tajuk nak gempak aje*

semua orang berebut buat kad raya digital, upload dekat facebook lepastu TAG sana sini,  nymphadora betol. tapi aku taknak ketinggalan. hidup mesti diteruskan. so aku pergilah buat kad raya digital jugak. ceh. konon la kad raya digital. macam biasa, pakai Paint dengan Photoscape. 
-_-'




SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN

sorry eh kalau sepanjang menulis blog ni aku terjahat mulut ke, tercakap lepas ke, ter-reply komen tak selari dengan soalan ke, terpublish entri yang gediks ke... sholi okey? sholi-sholi... 


dalam kiraan 1,2,3... CABOT!!!




9 comments:

lionteen said...

slamat hr ry;)

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

Salam lebaran gak~ hehehe.

eik`S noName said...

Selamat hari raya maaf zahir batin too...huk3
mcam kene atas kepala hidung je ayt2 tu...wak kad raye pastu post kat fb then Tag2...kih2

hudhud said...

huyoo kad raya ni kalau buat header cantik kottt hehe. selamat hari raya babe. i pun nk mintk maaf kalau ada yg tak dibalas kunjungan ke. tak balas cmnt ke sorryyy hehe

Encik Tikus said...

sorry by super junior. sholi..sholi..-.-

r-mean said...

selamat hari raya :)

✿nenek moden✿ said...

selamat ari raya shira..hehe

WZulhilmi said...

slamat hari raya!! :)..

Anonymous said...

It Seems Like Scarlett Johansson Is The Latest Celebrity To Have Fallen Victim To The Hacking Scandal In Hollywood After Nude Photos Leaked Online Earlier On Today. [url=http://bestarticleshit.co.cc/ArtsEntertainment/celebrity-stolen-videos.html]bestarticleshit.co.cc[/url]

DISABLE