27 April 2011

Sebelum Plastic Surgery dengan Selepas



aku takot sebenarnya nak save gambar-gambar ni semua dalam laptop. takot berpuaka ke ape. so aku link-kan jelah eh. nak jugak tunjuk dekat korang. baru aku tau rupanya, lepas kita buat plastic surgery muka kita berubah jadi macam muka katun. so kalau kau nak rupa kau sebijik macam doremon ke catdog ke kau pergila jumpa pakar bedah mana-mana, suruh diorang alter hidung kau, lubang hidung kau, bijik mata kau, atau ape-apelah yang kau nak suruh diorang alter. 




elok-elok je muka natural beauty, lepas surgery terus berupe macam isteri popeye. sebijik. 








haaa yang ni pulak dah macam muka pooh. kenal pooh? yang kaler oren mata kecik-kecik tu. nampak sangat dia bedah supaya mata jadi runcing ke ape tah, tak reti aku nak describe. dah aku bukannya belajar ilmu pembedahan wajah pun. manelah aku tau. kau rase, same dengan pooh tak? (amboi sedap mengata orang)








yang ini pulak macam rupe isteri flinstone. eh tak kenal flinstone? ni mesti rumah kau takde astro. rumah aku pun takde astro jugak. tapi aku ade inisiatif pergi tengok astro dekat kedai kopi. inisiatif tu yang penting. paham? bukan tau inisiatif nak buat plastic surgery je....








rupa sebenar dah lawa mabelesss dah, tapi nakkkk jugak pegi bedah sana, bedah sini. FAKE WEH. nampak gila fake. 








yang ni aku nak bagi macam sape pulak eh.... hmmm Patrick Star bolehla kot? dia ni mesti suka tengok citer Spongebob hari-hari, muka pun kalau boleh biar serupa dengan besfriend Spongebob. 








OWOHHH. mengucap aku tengok gambar ni. seram gila OK,, aku tak boleh nak samakan dengan mana-mana katun pun sebab seramnye melampau-lampau. suster ngesot pun tak seram macam ni. baik kau scroll turun bawah cepat-cepat kalau takmau mengigau. haaa ni dah pukul 12 dah ni. kang... kang... jadi ape-ape aku takmau tanggungjawab...








yang ni takde katon-katon dah, aku kasi INCREDIBLE HULK terus. takpun HULK HOGAN. kau tengok la bibir dia, INCREDIBLE TAK INCREDIBLE? WAHAHAHA. 




















sape-sape yang tak pernah layan WWF pukul 11 hari Khamis dekat TV3, haa inilah dia Hulk Hogan. 



everyone, say hi to hulk hogan. 




14 comments:

**::CIKNUURUL::** said...

lagi burok rope ade la diorg neh,.hadoiii,kejam ngn dri sndri,.pdn la dpt gitu,.

imm eusoff said...

hahahaha yang last tu dah rupe bapok dah. kesian.. :P

Chybee said...

buruk gila. kalau artis malaysia pulak sape eh?

liya alia said...

orang tak reti besyukur gini la padahnya.. nasib baik bukan islam.. hehe :)

ishiko said...

erkk.. serem la jugek..

K2r~90 said...

orng x eti syukur ngan kurniaan TuhAn ..

tapi korea palstic surgery cun melecun plak aq tengok

jaya jr said...

hi hulk hogan..haha

InaAchik said...

hahahhaaa... kelakar!
follow u...

shark said...

aiyark...
ilang selera makan gnie

Naddia said...

hulk hogan gak paling lawa..suke misai die. rase nk ciom leh?

cik heroin said...

ahaha, lwk tgok gmbr diorg. ish, allah dh cpta sbaik2 rupa, nk tuka jgk, haa, pdn muka,

aisyah said...

scary weh klu tgk memalam butaaa...

Syira ITIK KEJ♥M said...

hitam ke putih ke, pendek ketot tinggi gemuk besar, Tuhan dah cipta kita sebaik-baik kejadian.

sapelaaa suruh pegi ubah. kan dah jadi makin buruk. haaa padan muke!

storyfromme said...

buruk gile muka dorang.tu la.sape suruh taknak appreciate anugerah tuhan.

DISABLE