25 November 2010

Selamat Datang Ke MAHA 2010



Assalamualaikum semua.

kalau nak ikutkan, student UPM semua dah cuti sekarang. sepatutnya awal-awal dah boleh berembuss. tapi aku je yang duduk tersengih-sengih lagi dekat sini. ni semua MAHA punye pasal, tahu tak? (ceh berlagak gila, padahal diri sendiri yang pergi melutut merayu supaya dapat keje)


haa inilah dia MAHA, kira macam annual event dekat Serdang la. aku keje jual tiket parking. tsk. tsk. kesian tak? kesian tak? nasib baik syif petang sampai malam. agak-agak takdela panas sangat. kalau tidak... maunye terbakar muka. sepuluh hari keje, jadi arang la nasibnye. tapi arang, arang jugak. janji gaji masyukkk. tujuh ringgit sejam kot. bolehla kan. demi sesuap nasi. wakaka. 


jomla datang MAHA ! ingat, beli tiket parking dengan aku dekat pintu satu tau. pintu satuuuuu (suara bergema) tapi agak-agak kalau datang naik basikal ke, naik kaki sendiri ke, takpayah la beli parking. -_-" 

ok bye, salam. esok start keje dah. ^^


6 comments:

I*K*T*I*R*A*F said...

wow~~ selamat bekerja~

budak kc upm. haha :D

Akmal Baharuddin said...

student upm ke?kite pon.kte kat kolej 11 nieh.hoho.pas tuh hari sabtu pagi kne jage booth upm.

Izyanti said...

hoyeah hoyeah ! bole dapat tiket parking free tak ? melampai x tiket parking pon xnak bayar. hee :P

Ogy said...

kasi tempek losyen uv byk2 yea...hehehe bergigihlh menjual tiket...

Shreko said...

woah!student Upm? aku pon do! kolej brape cik itik? :D

ENCIK TIKUS HENSEM GILAA said...

OOOOO NIE KEA MAHA YANG KAU CERITA TUE ? BARU AKU TAHUUUUUU

DISABLE