16 January 2011

Ayun Ayunar, Husna Lana & Eno Farhana.



assalamualaikum, alhamdulillah bernyawa lagi.


this weekend, UPM ada organize Hari Siswi. semalam ada Siri Interaksi Keusahawanan dekat Dewan Besar. so, disebabkan aku neh ahli Sekretariat Keusahawanan dekat kolej aku maka aku telah diugut diajak oleh Bos Besar untuk datang talk neh. hehehe.



dekat dewan tu ada jual-jual. lepastu jumpa dengan Ayun Ayunar, terus ajak dia amik gambar. kau kenal Ayunar tak? Ayunar ni jual inner kaler-kaler tu ha, macam artis dah aku tengok. dahla friendly, lawa gile pulaktuh. nasib baik dia dah bertunang. kalau belum mesti aku dah kenenkan dia ngan abang aku. (EH? kau ada abang kandung ke? baru teringat sebenarnya aku anak sulung) anyway, dia pun salah sorang ahli panel yang kasi talk masa Siri Interaksi Keusahawanan tuh.




cantik kan ayunar? haaaa, tu la Bos Besar aku merangkap pengerusi Sekretariat. yang pakai tudung biru tu ha. nama dia Eno Farhana. bloggers jugak neh. dia perdayakan aku! dia cakap takbley pakai jeans tapi sebenarnye boleh je!!! tengok, aku dah terpedaya pegi pakai suar slack macam budak skolah!!! woah, mengadu dekat blog, kehkehkeh *balasdendam balasdendam* 




yang belah kiri tu, Husna Lana. tengok muka sikit, hmmm familiar tak? familiar tak? ya betol !!! husna ni adik Huda Lana. satu kos dengan aku, tapi dia batch 2nd year. aku batch tua-tua sikit, 3rd year. untuk makluman (nak maklum dekat sapa woi?) aku satu batch dengan Eno Farhana yang dekat atas tu ha.



hasil daripada godaan mereka berdua aku telah terbeli inner Ayunar yang kaler-kaler, sebab macam comel tengok diorang pakai. dahla murah 8 ringgit je (beli dua dapat 15) nanti aku upload gambar aku pakai inner ayunar dekat sini bagi korang muntah darah. naktak? nak la. hahahahhaha


bye,



9 comments:

eno farhana said...

ngeh3x... kesian dia.. dah la syisyi ni cumel.. pakai seluar slack lagi chumel!!!!!!

shasha said...

Hari siswi upm ! Unimap ada hantar team futsal..x tau lah dorg menang ke x...huhu

Syira ITIK KEJ♥M said...

enofarhana:
bodek ea? ceh! ingat aku taktau haha

shasha:
oh ade, semalam jumpe kawan lama dekat matrik dulu... nama dia Ya, dia wakil unimap men futsal... ;D

Encik Tikus said...

pehhh ! nanti upload pic kkau tue, kehkeh

Syira ITIK KEJ♥M said...

tikus:
harammm aku takmau. aku pakai dlm bilik tengok cermin pastu sengih2 sikit, dah.

fatin.fadhillah said...

silap planning hari ni!
ptotnya gi smlm hr siswi...
buleh jumpa kak ayun...
hr ni dy gi UKM pulak.huhu.
*menangis sambil hentak2 kaki*

::dAuZsHaNLeY:: said...

oh, ada gak baca blog ayun tu...
alaa..x g pon hari siswi tu..
balik rumah jap..
hehehe..
tp sempat tgk dorg2 main paintball kat bkt ekspo..

MiaWawa said...

x pe.. xpe.. pkai slack nmpk ayu sikit.. tp kalau pkai baju kurung nmpk ayu byk. hehehe

Husna Lana said...

sukaaa entri nihh ! :)

DISABLE