15 January 2011

Wasiat Sakarotul Maut



balik daripada event dekat dewan besar tadi, aku singgah cafe dekat kolej. aku order teh ais. bungkus. harga dia seringgit empat, aku hulur dua ringgit dekat akak endon tuh. bakinya aku amik gula-gula. keluar aje cafe terus aku slurpppp.... skali... rasa dia lain macam. macam ada campuran clorox ke air sabun ke ape tah. dahla tawar, rasa susu takde. rasa teh nye lagila takde. aku slurppp skali lagi nak komfemkan, betul ke tidak rasa clorox.


SAH! memang clorox-clorox sikit. lepastu nampak tong sampah, terus aku campak air tu laju-laju. sekarang aku dah rasa lain macam. rasa kering semacam lubang tengkuk aku ni ha. kepada kawan-kawan yang mengenali diri ini, in case apa-apa terjadi dekat aku malam ni...


kalau aku ditemui terbongkang sorang-sorang dalam bilik, dengan mulut berbuih ape semua, tolonglah tegakkan keadilan demi aku. tolonglah sesiapa pegi saman cafe yang jual air tuh. dan duit kemenangan hasil saman, aku harap dapat disalurkan kepada family aku untuk bayar hutang ptptn. 


ok sekian, terima kasih.



14 comments:

Anonymous said...

kesian gilerr kt ko ek..law btol2 la air clorox,xdpt daa la aku nk review ko punyerr blog..kesian btol

Husna Lana said...

syiraaaaa ! jgn beli kat kafe dah. moh kita boikot kafe. kupernah alami jua. skali tu jela beli kt kafe. skrg tidak lagi ! huuu

Hanisah Safian said...

tak pegi pon tadi.padahal KC je kot.haha.

haippp! xde pape lah :)

nZaOdonut said...

itik kejam:..hahahhaha! tragik tol amanat nih...nape x g sound jek org cafe tuh...suh bt air laen ke...kite byr kot harge air tuh...huhuhu

Kasih nur azie said...

akan aku usahakan demi mu itik. berape hutang ptptn ko ni? senang nak terus tuntut jumlah saman termasuk kain kapan dan keranda beserta kumpulan marhaban.

ishiko said...

syira siap buat wasiat.. hehehe~

http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/114-keluar-di-hari-yg-berangin.html

May Maisarah said...

lor...buleh pulok gitu..aduhai...sabow syira..sabow..minum air masak byk2 bg neutral blk perut tuh yep.
moge baik2 aje. =))

eZad niMo said...

cuci tekak~!! huuhuhu.

Mknace said...

:) :) :)
perghhh.. sempat tulih wasiat.. lam blog lak tu
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Cik Bucken said...

eh?still idup lagik x nih?meh cik bucken dukung bawak nek mahkamah cepatttt!~XD

eno farhana said...

syisyi..
ko jgn nak mengada2 ek..
takot tol aku baca wasiat neh..

The Crow Empire said...

ahaha.. Sy akan bantu tuntut keadilan. Eh2, itik ok tak ni.

(^__^)

Syira ITIK KEJ♥M said...

alhamdulillah benyawa lagik rupenye....


husna: oh yeke? hmm tender baru ni tak brape sngat la...

hanisah: dkt je kite.... tp bilela bleh jumpa ek?

nza: tu la. sbnarnye boleh je gi sound, tukar air tu kan... tapi penat sangat... baru balik program... rase cam mals...lagipun dah separuh jalan nak sampai bilik.....

azie: HAHAHAHA 26 ribu JERRRRR, cukupla kalau nak tempah baju untuk kumpulan marhaban skali... eh? kumpulan marhaban nak wat pe?????

may: thnks! :)

ezad: erk.... cuci pakai clorox tuh x tahan

sarikata said...

hmmm..
nape x report je kat budk2 mtm n mpp ktdi..
kurang2 dia bleh ambk tindakan...

thanks for info..

DISABLE