17 July 2010

Keajaiban Itu Sesuatu yang Pasti, Cuma Masa yang Menentukan


cecece, tajuk saje sudah berunsurkan philosophy, belum lagi masuk kepada isi kandungan. 


kau tengok gambar bawah ni, dan fokus dalam-dalam pada objek misteri didalam bulatan merah. 

oh, ini floor aku kalau hendak tahu.


tahu tak objek putih misteri itu apa? itulah keajaiban namanya. keajaiban yang buatkan aku tidak perlu pergi library awal-awal sem begini macam orang gila. malah, boleh bersenang lenang update blog dalam bilik. 

ajaib tidak ajaib? 

kalau boleh aku hendak berterima kasih pada orang yang pergi tampal benda ini dekat depan bilik aku, rasa macam hendak berjumpa face-to-face dengan mereka dan hadiahkan baucer percutian pergi Pulau Tioman. tapi mungkin tidak, janganlah berharap sangat ye. mungkin aku cuma boleh hadiahkan doa supaya mereka sihat-sihat sahaja. in case objek putih ini rosak atau apa-apa, senanglah boleh terus datang repair.


okeylah bye. 
dan Terima Kasih semua. 



23 comments:

WZulhilmi said...

wah!! ni Wireless punya kotak kan!!! Tahniah.. Ahahaha.. Btw mesti ko tgkp gambar ni masa org tak de.. hahaha

WZulhilmi said...

eh! ada papan tanda kat setiap luar bilik.. apakah function itu?? Nak letak lukisan masing2 ke?

Oong-ong said...

wireless tu..xd misteri sgt..haha

SYAZA said...

mmg heavennnnnnnn :)

Syira ITIK KEJ♥M said...

hai kawan-kawan! :) :)

@wzul: yaaaaaaahhhh itulah kotak wireless yang sangat ajaib!

yelah, aku berhati-hati betul tangkap gambar ni kalau nampak dek orang mmg malu abes la. kejakunan mmg teserlah dekat situ. skill-amik-gambar-semasa-orang-tiada sangat penting, itulah ciri-ciri spy yang berjaya! *thumbs up*


@ong ong: hehehe bagi saya yang macam susah gile nak dapat internet dekat kolej sepanjang 2 tahun ni,,, kotak wireless tu ibarat nyawa tahu tak?! kalau boleh hendak pergi melutut bawah kotak tu, tapi takot jadi khurafat pulak.


@syaza: yeahhh heaven ;) ;)

saya_arief said...

router...
waaaa

-telordibasuh- said...

oo tu Wireless..heheh..baru tahu

xazryx said...

haha .wifi free .cantik.

nyna said...

dkt kolej nina kan harap je ade kotak ajaib tu.tapi xde pun wireless.
lg magic kan T__T

shazika said...

hehehe
magic sangat nyna

Syira ITIK KEJ♥M said...

@arief: apekah itu router? sama maksud dengan wireless kah?


@telor: ye, itulah dia. hehehe


@xazryx: memang cantik. kalau boleh hendak cabut masa semua orang tengah tido dan pergi lekatkan dalam bilik sendiri :p


@nyna : hai nyna! lame dah tak main looklet. rinduuu... ouh, yang itu lagi ajaib. dia tampal je tapi tak activate kot?


@shazika: hahaha

SyerAgh said...

kat aras aku ada 3 bnda alah nie.. laju time mlm2 je.. kalah 4g. ahaha time tgh ari merangkak

hiro said...

cctv..gua nak pasang cctv bilik u..

ASaDa RyutaRo said...

wah.. sangat2 best.. hahaha.. patut bagi sijil penghargaan kepada yang bagi cadangan letak benda tu kat depan bilik kamOo.

The Crow Empire said...

To : Syira sayang raouter (hehe)

wah best nye.. Free ke wifi tu? klau free, indah lah kehidupan seharian syira lps ni. heheh

Tahniah! (^-^)

From : The Cute

Syira ITIK KEJ♥M said...

@syeragh: naseb la kau ade 3.

@hiro: ade berani mau pasang? langkah mayat aku dulu~~

@asada: hehe tau takpe! =D

@crow: haah free. nak bw dari blog ke blog mmg laju lah. tak study la pasni -_-'

aNiS tHe BumbleBee said...

tahniah...wuuuhuu!bley update blog sambil guling2 dgn barney..yehaaa!

mira the monster said...

bez la tuuuuu...hehehe

monyet said...

mcm tu rupanya kotak wireless. monyet igt wireless ni pakai angin je terbang2 dapat line. rupanya ada jugak moderm dia ek. haha

Syira ITIK KEJ♥M said...

@kak anis: alah.... barney tak bawak la kak nis. syira tinggal dekat rumah...

@mira: bezzzzz gilaaa

@monyet: hahaha. ade pulak macam tu?

Wan Ssei said...

waaaahh...ini tak boleh jadi neh. kena request jugak kat hostel

shams said...

Macam luar bilik saya zaman di UKM je..

MY PERSONAL BLOG ABOUT LEGAL & MY PERSONAL LIFE

THE BEST SILAT SENI GAYONG CLUB

diraja22 said...

oo.. ini kotak ajaib namanye..

DISABLE