26 July 2010

UPSI




ohh lamanya tidak update blog itikkejam ! 


hari Jumaat konon-konon demam kesejukan. pergi klinik ambik ubat semua, tiba-tiba next day bila member ajak pergi Jalan Tar terus OKEYH OKEYH SET SET JOMMMM SHOPPING!!! banyak la kau punya shopping. lepastu hari Ahad semalam, pergi seminar dekat UPSI pulak. cehhh buat alasan pergi seminar konon, padahal hendak lari daripada menyertai Cross Campus. 


first time datang UPSI maka wajibal ghunnah untuk ambik gambar. muak tak muak kau layankan ajelah ye... 


batch 08/09: tujuh kerat je yang pergi. tsk. tsk.



cehhh yang tengah tu bajet mandur



pakai heels pun aku tetap jadi yang paling pendek T_T



yang dua orang ni gelak je kejenye dalam dewan. mana tidak dicemuh oleh para hadirin? sendiri buat lawak sendiri gelak. 



harmony
pandai kan si Yana tangkap gambar? subject center, proportion pun nice je. eheh. boleh kalungkan dengan pingat nih. bravo der, bravo!



ps: petang tadi ade lori Libresse datang UPM. kasi sample product free (untuk perempuan aje, lelaki takbuleh) yang kalau kau nak, kau kena isi survey form dulu. cuba kau teka budak dua ekor mane yang buat muka tak malu pergi isi form sampai empat kali supaya boleh dapat 4 kotak sample? -_-'



12 comments:

Adam said...

tak nampak gambar berjalan pun. hehehe. semuanya gambar berdiri + ade 2 gambar duduk. gambar berjalan tadak?

Hariz said...

malas berjalan gamaknyer :P
@Itik just joke yeee :)

New Entry Prof-Hariz
Buku Baru Tahun Baru

fadhlinaafifah said...

ngahahaha dah tau dah siapa dua org yg isi form banyak kali tu.. terukk benooo. haha

-telordibasuh- said...

heheh ayat WAJIBAL ghunnah tu cukup power la syira hehhe..terbaik

Shahir @ Meng said...

aku pun g upsi jgk ari2..
g khms blk jumaat..
gmbr yg 1st 2 diorg baru je pasang..
pintu dewan 2 pun baru jgk..
sblum ni pintu buruk je..

cikmay said...

walawehh..nk jugak try librese.eh btol ke eja ni?lantakla.hikhik.syira bak cni sekeping nk try test.teheeee~

kodok hijau the ghost writer said...

tak nampak macam ghi seminar pon..heheh kompen pegi sana nak cari abg cikgu kot hahahahaha

Encik Tikus said...

gambar yang keempat. muka macam budak-budak. hehe ;D

WZulhilmi said...

mmg ko suka camwhore kan.. hahaha

Semua gambar budget ayu.. Nak masuk gadis melayu ke?? hahaha.. =P

@ien_R@z said...

keje bergambar je ya?? hehehe

si pendek dan moody said...

haha tau tau.. dua orang itu mestilah, itik dan kejam. hehe

Fay Nana (Cik Fana) said...

eh eh sabtu lepas saya pun ke jalan TAR! jangan-jangan kita bersenggol-senggolan bahu? :D

DISABLE