16 August 2010

Masalah dengan Tudung Bawal Lagi?


entahlah kenapa. semakin hari rasa semakin teruja hendak menggunakan paint, padahal orang lain semua telah beralih kepada application yang seribu kali ganda lagi canggih. tapi aku masih hendak bergelumang dengan paint yang macam stone age gila nih. entahla. terlekat badi flinstone barangkali.

petang ni aku cuma hendak merintih (amboi merintih?) dekat blog. masalah tudung bawal aku yang kelihatan senget dan herot ke sana ke mari belum nak selesai-selesai. aku curiga betul dengan gadis-gadis yang nampak cantik, anggun, ayu dan comel dengan tudung bawal. 


bagaimana mereka boleh kekalkan momentum tudung dekat dahi supaya tegak?





ok ini aku, tudung meleperrr dekat dahi macam kuih lempeng. T_T



PS: promise myself not to put ANNOYING PAINT PICTURES anymore. at least for the next 10 entries. 
bye-bye and selamat berbuka :)


14 comments:

F.I.C.K.R.Y said...

Hakhakhakk...
Manyak arr hang punyer momentum~
Pakai tudung pon ader aplikasi fizik kuantum ker?!

Syira ITIK KEJ♥M said...

@fickry: mende aku nak reply neh kau dah masukkan elemen2 sains jaman matrik pulakdah... aku dah lame tinggal.

wajib arr ade aplikasi, kalau tak tak terangkat beb! (ceh dah pandai pakai perkataan urban skg) skg akutengah mendalami ilmu2 menaikkan tudung :)

mcjust.lol said...

tudung aku pun selalu senget! oleh itu aku mengambil inisiatif lain dgn memakai shawl n tudung instant! hahahah

Encik Tikus said...

memang annoying pun pic2 kau nie. bhahahaha ! ;P

ishiko said...

huhuhu.. letak lilin yunk.. pastu iron... kalo taknak, pkai ketat2x..

hanaKir@ said...

me 2..kdg2 ase nk tnggal je tdung 2..bwu puas ati~

cikmay said...

ape kate syira try tudung syria???sekali tgk lawa jek wanita2 zaman sekarang pakai.hikhik. =)

Fay Nana (Cik Fana) said...

pakai starch spray. hehe boleh dapati di pasaraya terdekat. :P *ini terbukti berkesan!*

eesyaheera said...

pakai starch sayang! dijamin tudung anda tidak ditiup angin.

WZulhilmi said...

tanya lah budak tu cik akak oi!! hahaha

crazy_labelle said...

pakai spray n lilin tu zaman moden...
nak nmpak tradisional potong plastik buku folio tu... n masukkan dalam celah tu... huhu...

Dark Half said...

tudung ko jenis bersopan-santun kot.tu pasal dia menunduk malu

pakai paint pun sempoy. cam blog Alia ni

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

ejum said...

hakhaha..memang kejam :) tapi paint tu sngat comel

encHIx laNDax said...

sweet gler muka awak yang awak lukis tu..hahah~~
zaman dulu,akak saya letak plaktik kat ujung tudung!huhuhu~~

DISABLE